familievanrooyen.reismee.nl

Dank !

De koffers geopend, en de licht vochtige inhoud met de geur van een nat herfstbos hebben een rondje wasmachine gedraaid. De paspoorten liggen weer op hun vertrouwde plek, en de post is weggewerkt. Opmerkelijk dat ons dit allemaal in zo'n korte tijd gelukt is, zeker gezien het feit dat ik zelf zo ongeveer uitgeschakeld was. Ik blijk dus toch niet zo onmisbaar te zijn als ik wel 's denk ..!?  Ik belandde namelijk vrijdagmiddag met een snijdende hoofdpijn, vreselijke hoestbuien en ruim 39 graden koorts in m'n bedje. Na een gezellig nachtje, en een moeizame ochtend gaat het inmiddels gelukkig wel weer wat beter. Ook Noor is nog niet helemaal de oude. Ze zit de halve dag op het toilet met buikkrampen. Verder moeten we allemaal ook nog wat wennen aan de Nederlandse tijd. Vannacht om 4 uur zat de hele familie klaarwakker in bed, terwijl de kinderen vanavond juist geen hap meer konden eten vanwege de vermoeidheid.  Ja, ja ... je moet wat overhebben voor een mooie vakantie ..?!  Een vakantie die nog mooier werd door jullie, die meegeleefd hebben via onze weblog of de mail. Want wat vonden we het leuk om jullie reacties uit Nederland (en Frankrijk) te lezen. Daar zaten we dan: meestal met z'n viertjes om de iPad heen gevouwen, kijkend of er iets binnengekomen was. Ook dank aan het vertrek- en ontvangstcomité op Schiphol. Het blijft leuk om uitgezwaaid en ontvangen te worden door je dierbaren. Ingeborg, dank voor je liefdevolle verzorging van onze grote bruine vriend, en het vullen van de ijskast bij thuiskomst. Een zorgzamere zus bestaat niet ! Verder waren we erg blij met de buurtjes, Gerrit en Annie, die op nummer 18 een oogje in het zeil gehouden hebben, en zich om onze boerderij bekommerd hebben. En mede namens de kinderen bedanken we Marcel Telling. Hij heeft uren gewerkt aan de technische kant van onze vakantie. Tig filmpjes voor de kids, muziek voor Pat, en meer dan honderd boeken voor mij, heeft hij op onze iPads gezet. Maar ...niet voor niets, want we hebben er gretig gebruik van gemaakt ! We nemen afscheid van ons weblog. Het "gewone leven" gaat weer beginnen. Een leven, waarin we jullie graag allemaal snel weer "live" zien !  En denk erom: pluk de dag. Jaag je dromen na. En doe het NU !  Lieve groet,  Puck, Noor, Patrick en Roos

Ingeborg

Een grote verassing, nog een verhaal van jullie. Want die verhalen mis ik wel hoor. Trouwens ook wel weer leuk om de alledaagse verhalen te horen. Dat de eerste schooldag van Noor een succes was, jullie geschaatst hebben enzo. Ik hoop dat jullie nog lang zullen nagenieten van de reis en zie graag de rest van de foto's; 2013?? Hopelijk iets eerder.