Het onbekende oosten van Koh Chang
Wat een geweldige gebied om de dag door te brengen. Zo rustig en idyllisch, super. Hier is het ook vandaag weer pet-weer. Ben vanmorgen in de stromende regen naar de kapper gefietst, vreselijk. Toevallig hadden mijn kapster en haar klanten in december bijna € 3000,= ingezameld voor een organisatie in Pattaya (Thailand). Deze helpt prostituees aan opleiding en werk. De dochter van mijn kapster gaat binnenkort drie weken vrouwen het kappersvak leren. Fijn dat het met jullie beter gaat en Puck wat zit je haar nog mooi. Ben benieuwd of het bij terugkomst ook nog zo fraai is. Welterusten allemaal en tot snel.
Wat een prachtige reis tot nu toe en ook zo leuk die afwisseling van activiteiten, mooie natuur en ontspanning. Vooral Thailand heeft wel heel veel mooie plekken en het lijkt mij een relaxed land (hier wil ik zelf ook nog wel eens naartoe). Wat zullen de kinderen thuis een hoop te vertellen hebben! Geniet nog van de laatste week en denk maar niet aan Nederland (regen, regen,regen). Groetjes, en een poot van Chocky.