Snik, snik ... Afscheid van Ao Nang
14 jan. 2012
🇹ðŸ‡
vanuit Thailand
Laatste dagje Ao Nang. Pat heeft nu al besloten dat we hier ooit terug gaan komen. Altijd een goed teken als je dat gevoel hebt.
Een lekker luier dagje aan het strand en zwembad, met als afsluiting een bezoekje aan het echte dorpje Ao Nang. Uiteraard gaat de familie Koning gezellig mee. De 4 vriendinnen zijn namelijk niet van elkaar los te weken. Leuk om te zien dat het zelfs met zulke leeftijdsverschillen (bijna) de hele dag goed gaat. De tweeling is immers al zeven.
Het leukste deel van het dorpje Ao Nang bevindt zich op het strand. De mensen leven er gewoon in het zand. Met alles proberen ze geld te verdienen en daar doen wij vrolijk aan mee. Dus: Patrick had een uurtje massage op het strand. Samen met Noor, die wonder boven wonder 60 minuten doodstil bleef liggen. Al dat gefriemel aan haar iele lijfje vond ze heerlijk. In de tussentijd werd Puck's haar ingevlochten. Iets waar ze al vier weken niet van kon slapen. Natuurlijk wilde Noor daarna ook vlechtjes, maar slechts vier. Dat gedoe aan haar hoofd is niets voor Noor. Tenslotte hebben Puck en ik ook nog plaatsgenomen op de matjes voor een massage van een half uur. Voor Puck meer dan genoeg, maar voor mij kan het niet lang genoeg duren ...!
Van morgen tot donderdag zitten we in Kao Sok National Park. We hebben geen idee of we daar internet en telefoon hebben. Dus tot maandag, of tot donderdag !
14 jan. 2012, 20:19
En zeker ook afscheid van jullie beste vriendinnetjes, Puck en Noor. Dat is best verdrietig zeg. Wat zien jullie er trouwens cool uit met die leuke vlechten en kraaltjes. Ik herken jullie bijna niet meer, wat een mooie dametjes. En zo'n lolly lijkt mij ook wel heel erg lekker. Goede reis naar jullie volgende bestemming en ook daar mooie dagen gewenst.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}