familievanrooyen.reismee.nl

Dubbele mazzelaars

Ik heb me de afgelopen uren gefocust op de woorden van Yolande, dat het juist ook belangrijk is hoe je met eventuele tegenslagen tijdens zo'n reis om gaat. Ik probeer daarom te blijven geloven dat de koffers inderdaad vandaag in Phuket aankomen, en dat ze ons hotel aan de afgesloten baai bij Krabi weten te vinden. Al is het allemaal onhandig, ... het mag m'n humeur gewoon niet verpesten. Inmiddels wel wat kleine dingetjes gekocht zoals zonnebrand, deo en tandpasta. Maar Noortjes creme en die medicijnen (waarvan ik overigens hoop dat we ze niet nodig gaan hebben) blijven toch aan me knagen.  Ondertussen na een geweldige tocht van twee uurtjes aangekomen in Krabi. Of eigenlijk ao Nang (de baai van Krabi). Hoe is het mogelijk dat we in zo'n korte tijd al zo verliefd zijn geworden op dit deel van Thailand. Soms heb je dat gewoon: dan voelt het goed, is de natuur overweldigend, en klopt alles gewoon. Met een speedboat gaan we naar het hotel, gelegen in de mooiste baai die ik ooit gezien heb. We zijn bofkonten, vinden we. Wat een gave plek ! Hagelwit strand, groen-blauw water en prachtige rotsen die als een flatgebouw uit de zee schieten. Adembenemend ! Als we net op ons terras aan het bijkomen zijn van al dat moois, krijgen we een belletje van de receptie: onze twee koffers zijn in Krabi aangekomen en worden op de eerstvolgende boot naar het hotel gezet. Hoezo mazzel ..??!

Mirna

Gelukkig! Het is net of ik een spannend boek aan het lezen ben en dan ben ik blij dat het een goed einde heeft :)

Tante Noek

Ik zag de mailtjes vanmiddag al binnenkomen en nu eindelijk ook gelezen. Fijn dat het goedgekomen is. En Krabi en omgeving is al mooi, laat staan waar jullie nu zitten. FOTO'S!! Dikke kus vanuit de keuken in Amstelhoek....rode kool met zelfgemaakte ballen!

Berry

Zie je wel....als je lang genoeg wacht komt alles goed.
En nu vooral lekker verder genieten....

Ingeborg

Zo mazzelaars, heeft dat duimen van jullie gelukkig goed geholpen. Ben blij voor jullie. Fijn ook dat Noor haar crème nog niet nodig heeft gehad. Best bijzonder toch? Geniet lekker verder van al het moois en tot snel.

Chris

...maar wij hebben ook mazzel hoor!
Het heeft vandaag niet veel geregend, net niet gevroren en de files vielen ook wel mee...

willem

een ding is duidelijk, als er op een vliegtuig een koffer of andere bagage zoek raakt en het was goed gelabeld, dan komt het in 999 van de duizend gevallen goed want het is nergens zo goed geregeld als in de luchtvaart,de les hieruit is : je medicijnen moet je zelf bij je houden.