Een Nederlands dagje op Bali ...
Jammer inderdaad van het slechte weer, maar in de regen zwemmen is toch ook wel erg leuk. Wij hebben gisteren met Chocky tussen de buien door in het bos gewandeld. Straks gaan we weer en dan in het bos van papa en mama. Chocky heeft al aardig wat vrienden in Hoogland gemaakt en kwispelt de hele dag door. Ik wens jullie alvast een goede reis naar Thailand en ook daar heel veel plezier. Liefs voor jullie allemaal, ook van Theo.
Lieve Roos en familie,
Ik heb van Ingeborg gehoord over jullie reis, en heb deze link gekregen.
Ik ben echt diep onder de indruk,wat mooi en ontroerend hoe jij dit allemaal beschrijft.En die foto's van jullie meiden, Noor lijkt precies op jou van vroeger.
Wat een avontuur, geniet en doe voorzichtig.
Liefs Jolanda
hoi allemaal!
Ik geniet lekker mee van jullie reis, echt schitterend en super leuk wat jullie allemaal doen en beleven!! Ik heb er helaas alweer een week "werken" op zitten. Het is nog steeds erg stil.. veel te rustig.
En nu vandaag, zondag, lekker aan het stofzuigen en dweilen etc. ;-)
Moet af en toe ook gebeuren..
Vanmiddag komen Ing, Theo en Chocky op de thee en blijven gezellig eten. Veel plezier daar nog en groeten uit een stormachtig NL.
gr. Trees
Wat zullen jullie genieten! En wij genieten mee.
Mooie verhalen en leuke foto`s.
Groetjes George en Joke
Hallo familie,
Wat een belevenissen! Erg leuk om te lezen, en ideeen op te doen om met onze meiden misschien ook eens te doen.
Fijn om te lezen dat de pilletjes werkten en dat je ook daar geholpen kunt worden aan je rug! Geniet nog van de tijd die jullie hebben want het vliegt vlgs. mij voorbij!
Gr. Tanja
hebben proberen te skypen maar dat lukt nog niet,welke tijd is het nu?nog steeds 7 uur eerder of is daar ook iets verschil in gekomen, goede vlucht gehad naar phuket, verder kunnen we het goed volgen na twwe vlñuchten zijn jullie waarschijnlijk onmiddellijk het bed ingedopken grts cotra en willem