Strakblauw, maar wij zien helaas alleen zwarte wolken ....
Jemig, weet niet wat ik lees! Ongelooflijk....gecondoleerd met het verlies van je lieve nicht en warme tante. Wat een ochtend...word net ook door mijn vader gebeld dat Ome Wim den Boer is overleden vannacht.
Ik wens jullie een fijne, knusse jaarwisseling en je merkt maar weer dat je er van moet genieten! Jullie verhalen zijn enorm mooi om te lezen en ik zou toch willen dat ik toch stiekum in het Dora-koffertje van Puck of het Nijntje-rugzakje van Noor was gekropen. Hele dikke kus!
Ohh, dit is niet te geloven. Wat een onvoorstelbaar verlies. Onze condoleances. Maar ook geweldig dat jullie haar gekend hebben, dierbare herinneringen.
Wij reizen door alle verhalen op jullie schouders mee. Want een heerlijkheid dat jullie dit samen beleven. Inderdaad, pluk de dag, en geniet van elkaar en al het goede! Veel lieve groeten!
ook wij mochten olinda graag net als de andere familieleden en condoleren jullie met het ve3rlies, altijd stond ze klaar, maqar het leven is hard en gaat gewoon door we zullen haar gedenken in onze gebeden, sterkte van opa en oma
Gecondoleerd met het verlies van jullie nicht en tante. Kan me voorstellen dat dit heel onwerkelijk is en ontzettend hard. Zit je op het paradijs en dan.....
Hopelijk blijven jullie genieten daar. Alle goeds voor 2012 en dat het maar een veel beter jaar wordt dan het einde van 2011.
Tjonge, wat een ongelofelijk verhaal!! Denk je heerlijk te genieten van je droomvakantie en wordt je vervolgens wreed uit je droom gerukt met dit vreselijke nieuws!! Gecondoleerd namens ons allemaal.
Het is misschien erg dubbel, maar ondanks het slechte nieuws wensen wij jullie een fantastisch jaar toe met veel geluk en gezondheid. Geniet maar extra van jullie mooie vakantie en elkaar, want voor je het weet........
Groetjes vanuit een regenachtig Vinkeveen
Hoi, ik ben net terug , heerlijk gehad maar wat een lange vlucht vreselijk . ook in ubud
geweest en de berg afgefietst veel regen de laatse dagen maar de temp.was lekker en heerlijk in de zee een nieuwjaars duik genomen prachtig vuurwerk maar wat een arm land tempels en met de boot naar Lembongan.Ik heb jullie nog een mnsje gestuurd toen juliie in Hongkong waren maar niets ontvangen , Allemaal nog happy newyear, gr, tonny fortuin.
Gecondoleerd met het verlies van jullie nicht, tante. Wat een dubbel gevoel moet dit geven. Sterkte.
Ondanks alles hopen wij dat jullie blijven genieten en wensen jullie een goed en gezond 2012 toe.
Vanuit Mijdrecht genieten wij van jullie verhalen en mooie foto`s.
Groetjes George en Joke