"Paniek"
Ik zeg goeiemorgen! Werd Wakker wat alle pings die binnenkwamen haha. Lijkt me wel apart die visjes aan je tenen friemelen. Hoop dat het snorkelen ook bevalt. XXX
jongens wat fantastisch ik krijg de tranen in mn ogen geniet er van en jullie beseffen al eenvoudig mooi ook het leven kan zijn maar ja dat gaat daar ook wat makkelijker, en onze wereld hebben wij zelf zo gemaakt en kun je alleen maar veranderen door van alles afstand te doen en dat doen we natuurlijk niet maar wat zijn die mensen daar nog tevreden he, moge dat zo blijven. geniet met volle teugen.grts pa
cora heeft dr golfbrevet hier gehaald en staat nu op de baan, hartstikke goed he.
Wat een paniektoestanden! Haha. Prachtige verhalen. Het klinkt allemaal heerlijk. En snorkelen en duiken wat moet dat adembenemend mooi zijn! Heel veel liefs, Mirna
Lieve Allemaal, wat een spannende reis en erg leuk om te lezen. Ik zal proberen er maandag bij de groep even iets over te vertellen Roos en anders neem ik m'n IPad wel mee. Leuk dat de kinderen het zo goed doen en wat zullen jullie genieten!, maar als je weer thuis bent in het natte, grijze en vochtige Nederland, dan zijn jullie weer zo gewend. Heel veel plezier, een goed uiteinde en een gezond en vooral gelukkig begin voor jullie vieren.
Kus en liefs van mij Roos en groetjes voor allemaal,
Marijke en Frans.
Hallo, wat een leven daar inderdaad voor jullie, super! Maar willen jullie mij nooit meer zo onnodig laten schrikken, met z'on "Telegraaf-kop" als PANIEK. Met onze vreselijk trage computer duurde het nl erg lang voordat ik begreep dat het paniek om niets was. Of toch? Jullie kunnen daar ook een huis gaan bouwen, is alles opgelost. Hier loopt ook alles gesmeerd gelukkig. Hele goede kerstdagen gehad. Jammer alleen dat ik kerstavond niet in de kloosterkapel kon zijn, maar bij de huisartsenpost zat met een oorontsteking. Gaat gelukkig iets beter nu. Jullie kerstboom heeft nog steeds geen naald verloren en staat er fraai bij. Heel leuk. Chockie is inmiddels ook helemaal ingeburgerd en zijn favoriete wandeling is naar het Schothorsterpark. Kan daar heerlijk loslopen en hij vindt de molshopen maar vreemd. Ik ga zo afsluiten, want de boerenkool met worst wacht op mij. Nog even een tip voor alle thuisblijvers en filmtheaterliefhebbers: "the Artist", erg leuk. Jullie nog een hele leuke tijd op Gili en tot de volgende, Ingeborg.
Komt cursus journalistiek van Roos toch mooi van pas deze reis. Behalve prachtige reisverslagen weet ze de lezer meteen nieuwsgierig te maken met koppen als "paniek". Koppen maken was vast ook onderdeel cursus ;-) Klinkt allemaal top bij jullie en we wensen jullie nog veel "paniek" toe!