familievanrooyen.reismee.nl

Op weg naar Bali

Lieve allemaal, Vanaf de luchthaven Hongkong, hier een berichtje voor Holland. Na een perfecte heenreis hebben we genoten van 3 dagen Hongkong. Met uiteraard Hongkong Disney, gisteren, als hoogtepunt ! Op de foto met Winnie The pooh of Goofy, in de Dombo draaimolen en een prachtige 3D film van Mickey mouse. En niet te vergeten de 2 Disney parades. Deels in kerst sfeer ( met dwarrelende sneeuw) Gelukkig heeft Hongkong meer te bieden, zoals een ritje met de oude kabeltram naar The peak. Alleen de tocht al is super (en vreselijk stijl. Bijna eng ..!) Helaas bovenop weinig uitzicht, omdat het wat mistig was. Verder overigens wel goed weer in hongkong. Zo'n 20 graden. Roos was verder helemaal weg van de kleine marktjes, zoals de vogelmarkt en de bloemenmarkt. Hier zijn voornamelijk van die oude chineesjes te bewonderen, met van die doorleefde, gerimpelde gezichten. Met de kids hebben we natuurlijk ook veel lol gehad in de diverse pakjes en speeltuintjes, die je door de hele stad heen aantreft. Net als een dierentuin. Midden tussen de wolkenkrabbers, vind je dan weer ineens een prachtig park met een dierentuin. 's avonds zijn we nog op een boot gestapt voor een skyline tocht. Nog nooit zoiets gezien ...! Werkelijk elke wolkenkrabber is verlicht. En nu in deze kersttijd helemaal top, omdat op elk gebouw wel een kerstgroet staat. Niet uit te leggen, hoe indrukwekkend ! De dag erna daarom weer terug gegaan om nogmaals te kijken. Nu vanaf de 18e verdieping van een hotel. Lekker onderuitgezakt met een drankje. Om 20 uur hebben we de symphony of light show bekeken. Dan wordt er een laser show gegeven, geprojecteerd op al die wolkenkrabbers. Het vervoer in de stad gaat tenslotte allemaal per metro. Meestal gaat dat goed, maar soms word je platgedrukt. Verstand op nul, en maar denken dat het niet te lang duurt. Onze vlucht naar Bali gaat zo vertrekken. 4 uurtjes vliegen, dus dat is een eitje in verhouding met de 12 uur van de heenweg. De meiden hebben zich overigens top gedragen op die lange vlucht. Ze kregen zelfs complimenten van de mensen om ons heen. Ik zag die koppen nl al met instappen : " hebben wij dat, ... Naast kids ?" . Ze hebben een pilletje van Tanja gekregen ( goeie tip. Dank !) en sliepen 6 uurtjes. Gelukkig had ik de bijsluiter goed gelezen, want ze mochten maar een kwart tablet. Bij een hele tablet waren ze volgens mij pas op de retourvlucht naar Nederland wakker geworden ..! Al het beste voor iedereen in Nederland. Wij gaan nu op naar Bali. 28 graden ! Heerlijk !!

Tante noek

Lieve allemaal, wat heerlijk te lezen, ik ga zelf ook weer even terug in de tijd hoor, leuk! Ik denk. Dat jullie nu al in Bali zijn aangekomen, ben erg benieuwd naar jullie foto met goofy en winnie! Dikke kus, ik ga zo naar de kapper :)

Greet

Lieve mensen,
Wat een leuk verhaal. Jullie zullen inderdaad heel wat mooi's zien, dan is het leuk om dit vast te leggen en het later terug te kunnen lezen want na 3 weken zal je wel niet meer precies weten wat je de 1e dagen allemaal hebt gedaan. VEEL PLEZIER.

Rob Zwaga

Gadverdamme! Dat klinkt wel heel aanlokkelijk. Perfect dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Maar wrijf het de thuisblijvers niet zó hard in s.v.p. :) enjoy!

Ingeborg

Lieve familie, wat een fantastische verhalen. Fijn dat de reis goed is verlopen, jullie zo genieten en het weer ook nog meewerkt. Mooi, mooi! Ben erg benieuwd naar jullie belevenissen in Bali. Als ik het zo lees, hoeven jullie het terrein niet af. Hier gaat alles prima. Chockie eet en drinkt goed en is een gezellig vriendje. En ik leer de omgeving en de Hooglanders steeds beter kennen. We hebben nu het rijk alleen, want Theo is met zijn moeder de kerstssfeer in Limburg proeven. Hier beloven ze overigens geen kerstweer, wel droog, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik ga jullie laten en wens jullie een fijne voortzetting en een mooie kerst.
Lieve groeten van Ingeborg

Tante noek

Hoe was t golfen? Nieuwtje: Oma heeft golfles in Spanje! HEB GENOTEN VAN JULLIE FOTO'S !!